Het is gelukt!

Deze week hebben we heel erg goed nieuws…….we hebben sinds kort een biologische koffie, die fair-trade wordt ingekocht! Al jaren wilden wij dit, maar prijstechnisch kwamen wij er niet uit want de inkoop was dermate duur, dat wij onze koffieprijzen, in onze beleving, te veel moesten verhogen om er goed uit te springen. Maar ook hier geldt, dat aan ieder nadeel een voordeel zit (Johan Cruyff) want door de recessie kan het nu dus wel!  Dankzij het bedrijf Deac; Nederlands oudste leverancier van espressomachines, is Caféma espresso voortgekomen, die ons nu een bijzonder gunstig aanbod kon doen. Wij hebben eerst een blinde test gedaan, door met de bonen van Cafema koffie te zetten en uit te serveren in de kopjes die we hebben. Niemand heeft van deze wisseling, denken wij, iets gemerkt. Aan onze vaste gasten vroegen wij bij het afrekenen of zij iets aan de koffie geproefd hadden en eigenlijk was er niemand die iets in de gaten had gehad. Bij doorvragen bleek dat er zelfs velen waren, die deze nieuwe koffie veel toegankelijker vonden. Dus……wij blij, Deac/Cafema blij en onze gasten helemaal blij want we hoeven geen prijsverhoging door te voeren.

Stefan, die van ons allen de meeste kopjes koffie maakt, staat vanaf nu in een prachtige oufit van Cafema en op het terras lopen we deze zomer in sloven van Cafema. Fijn om toch, al is het maar een klein beetje, het verschil te kunnen maken in deze wereld! Als we dat nou allemaal in onze eigen kleine wereld proberen, dan hebben we weer hoop dat het allemaal goed komt.

De vakanties zijn nu begonnen in onze regio en het team van boerderij Zorgvrij heeft weer leuke betaalbare activiteiten bedacht. Kom gezellig ook in de vakantie naar de boerderij want als het warm is dan is de boerderij koel, is het koud en regenachtig, dan is het binnen warm en droog. Kijk onder het kopje Zorgvrij nieuws en vakantie activiteiten voor nadere informatie.

IMG_0562

Reacties

comments