Dagboek juni 2013

Zomaar een week in juni 2013

Afgelopen week was de start bij Onder de Platanen van heel veel feestjes. Familiereunies, verjaardagen, bedrijfsuitjes en zelfs een bruiloft staan tot 2e week juli gepland. Fijn want, zoals iedereen weet, hebben we in ons hele bestaan nog niet zo’n slecht voorjaar gehad. Maar gelukkig laten onze gasten zich, ondanks de recessie en het weer, niet uit het veld slaan en blijven in grote getalen ons bezoeken. Hiervoor, namens ons hele team, hartelijk dank! Hier doen wij het toch voor! Wij van onze kant blijven er alles aan doen om uw bezoek aan ons restaurant en de boerderij tot een feestje te maken, al komt u alle dagen, het moet fijn en betaalbaar blijven.

Vorige week woensdag begonnen we met een cateringsopdracht van het Recreatieschap. Wij mochten de opening van het welbekende CRM tunneltje met een klein hapje en een biologisch sapje verzorgen. Onze kok had heerlijke geurige Pesto gemaakt en daar pannenkoeken meegevuld, onze Pannasushi’s, ook had hij een zalm/roomkaas, een nutella/peer en een peer/Gorgonzola variant gemaakt. U snapt misschien, dat alles schoon opging!

De dagen daarna waren gevuld met schoolreisjes en Zonnebloem arrangementen. De bussen reden af en aan en het was weer een vrolijk en gezellige boel. Op zaterdag begonnen we al vroeg met het verzorgen van de ouders en begeleiders die altijd meekomen met de kinderen die bij Bosch sport skeelerles krijgen en daarna liep de dag door met allerlei reserveringen naar de namiddag. Vanaf 16:00 uur hadden we 2 grote partijen staan. Een verjaardagsfeest van een mevrouw die 93 jaar was geworden en het al voor het 10e jaar met haar hele gezin (70 gasten) bij ons vierde met een groot luxe buffet en ook hadden we aan de kant van de stallen een BBQ met zo’n 70 gasten van een bedrijf, die ons ook al meerdere jaren uitkiest voor hun bedrijfsuitje. We hadden bij boer Cor de kleine stal in optie gezet voor als het heel slecht weer zou worden, dan hadden we de picknicktafels de stal ingesleept. Het bedrijf vondt dit een heel erg leuk en goed idee! Gelukkig bleef het droog en hadden beide partijen een geweldige avond!

De zondag begon met een grote familie die dit keer koffie met onze huisgemaakte appelstroedel kwam eten. Daarna was het binnen eigenlijk de hele dag lekker vol, maar hadden we helaas bijna geen gasten op het terras want het was wederom te koud.

Nu op voor een week, die ook weer bomvol zit en met de uitslag van de examens. Spannend voor een aantal van onze medewerkers. Volgende keer hoort u wie er geslaagd zijn! We gaan op voor de zon en wat warmte want vrijdag hebben we een bruiloft.

Allemaal een gezellige en vrolijke week!

 

 

 

 

 

Reacties

comments